Lahjoitukseni

Lahjoitan joka kuukausi

Tai

Lahjoitan kerran

Miksi lahjoittaa ?

Maailma tarvitsee rauhaa. Sinä voit valita auttaa. Elämme konfliktien, vastakkainasetteluiden ja kilpavarustelun maailmassa. Näin ei tarvitse olla. Tehtävämme on etsiä polkuja kestävään rauhaan ja ennaltaehkäistä konflikteja. Asevarustelu ei ratkaise ilmastonmuutoksen, luontokadon, pakolaisuuden tai tasa-arvon ongelmia. Rauha ei ole vain sodan ja konliktin poissaoloa, se on mahdollisuus elää vapaana ja turvassa vailla pelkoa. Ryhdy rauhantekijäksi, lahjoita.

Kerätyillä varoilla edistämme rauhaa politiikassa ja yhteiskunnassa. Toimimme rauhanasiantuntijana antaen lausuntoja, tekemällä ja teettämällä selvityksiä muun muassa asevarustelusta, ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikasta. Seuraamme asevalvontaa, Suomen Nato-politiikkaa ja edistämme ilmastoturvallisuutta. Koulutamme rauhanlähetiläitä rauhan rakentamisen, antimilitarismin, pasifismin ja sovittelun teemoista sekä rauhanomaisesta elämäntavasta. 

Tietoni

* Pakolliset kentät

Tietoa meistä

Rauhanjärjestö Sadankomitea käy aktiivista yhteiskunnallista keskustelua militarismin purkamisen ja rauhan edistämisen sekä ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin puolesta. Järjestö jakaa asiantuntijuuttaan esimerkiksi median, ministeriöiden ja YK:n käyttöön. Sadankomitea on rauhan ja turvallisuuden asiantuntijajärjestö, joka perustettiin vuonna 1963 edistämään globaalia ydinaseriisuntaa.

Maksuni

Erittäin turvalliset maksut käyttämällä 256-bittistä SSL-salausta, korkeinta turvastandardia.

MobilePay

Verkkopankki

Pivo

Siirto

Maksan mieluiten luottokortilla

Kolminumeroinen koodi on korttisi takana

Yhteystiedot ja keräyslupa

Suomen Sadankomitea ry / De Hundras Kommittè i Finland rf
Rauhanasema, Veturitori 3 B, 00520 Helsinki

sadankomitea@sadankomitea.fi

Poliisihallituksen rahankeräyslupa RA/2021/1126

Lahjoituslomaakkeen kautta lähetettyjä tietoja käytetään asiakas- ja sidosryhmärekisterimme mukaisesti.